SBK Skåne

Information från distrikt och klubbar

Inbjudan till instruktörsutbildning

Härmed har vi nöjet att bjuda in er till Allmänlydnadsinstruktörsutbildning med start den 7 november. Lärare är Renée Eriksson, till vardags aktiv i Tollarps Brukshundklubb.

Kursen kostar totalt endast 3600 kronor.
I och med att Svenska Brukshundklubben arbetar med att lägga om sina instruktörsutbildningar kommer upplägget för kursen att vara lite annorlunda än tidigare år. I utbildningen kommer det bland annat att ingå att man själv ska hålla i en kurs för deltagare på sin egen klubb.
Förkunskaper
För att gå Allmänlydnadsinstruktörsutbildningen ska man ha arbetat som hjälpinstruktör, rekommenderat är minst 2 kurser. Man ska man också ha genomgått M1.
Ni hittar flödesschema för de olika utbildningsstegen på SBKs hemsida www.brukshundklubben.se
Ledarutveckling steg 1 ingår i kursen och nästa Steg 1 planeras gå av stapeln i början av 2014. Tänk på att även hjälpinstruktörer, agilityledare och andra intresserade är varmt välkomna att delta gratis i Ledarutvecklingskurserna!
Anmälan till Allmänlydnadsinstruktörsutbildningen vill vi ha senast 31 oktober genom att klubbens utbildningsansvarige mejlar namn och personuppgifter till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Välkommen med anmälningar!
Med vänliga hälsningar
Petra Svensson
Studiefrämjandet
Västra Storgatan 51H
Box 263
291 23 Kristianstad
Telefon 044-100 151 (direktnummer och mobil)
www.studieframjandet.se

 

 

Svenska Brukshundklubben Skånes Distrikt

c/o Klas Widén Villa Clythia, Hököpingevägen 330-4, 235 94 VELLINGE

Pg 126173-4 - Org.nr 838202-1080

 

© Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.